Online open dagen

De open dagen zullen dit jaar weer online plaatsvinden op zaterdag 12 februari en woensdag 16 februari 2022. De schoolbesturen in Amsterdam hebben in overleg besloten zo veel mogelijk 1 lijn te trekken en gezien de onzekerheid t.a.v. de corona maatregelen, zijn ook de open dagen van het MLA dit jaar te volgen via een livestream.

Uiteraard hadden we jullie liever live ontvangen in onze school om de sfeer te proeven en kennis te maken met leerlingen, docenten, zorgcoördinatoren en de schoolleiding. We zullen zorgen dat ook de livestream een zo goed en breed mogelijk beeld zal geven van hoe het er in onze school aan toe gaat. De 8e groepers kunnen na afloop vragen stellen aan een leerlingenpanel en via een aantal webinars bieden we daarnaast ook de mogelijkheid vragen te stellen aan de schoolleiding. De onderwijsaanpak en de pilot van het nieuwe MLA#2 komt uitgebreid aan bod. In het programma dat we binnenkort hier zullen plaatsen, staat wanneer welk onderdeel start.

Open dagen

Zaterdag 12 februari – start 11:00 uur, na afloop Q&A met leerlingenpanel

Woensdag 16 februari – start 15:00 uur, na afloop Q&A met leerlingenpanel

Webinars voor ouders

Dinsdag 15 februari – Q&A met de schoolleiding (avond, tijdstip wordt nader bekend gemaakt)

Donderdag 17 februari – Q&A met projectteam MLA#2 (avond, tijdstip wordt nader bekend gemaakt)

Lesjesmiddag

Op dit moment bekijken we de mogelijkheden voor een lesjesmiddag begin maart.

Het is niet nodig om je aan te melden of in te schrijven voor de open dag. Op deze website wordt het programma en de link naar de livestream geplaatst. Wij updaten deze pagina zodra wij meer weten over de precieze invulling en het programma.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over de open dagen!