Online open dagen 2021

Dit jaar hebben de open dagen online plaatsgevonden. Heb je ‘m gemist? Kijk dan hier de livestream van 3 februari terug. Het is natuurlijk niet helemaal hetzelfde, maar hopelijk krijgen jullie zo toch een goed beeld van de sfeer van de school.

Hiernaast kan je een aantal brochures en flyers downloaden waar je alle nuttige informatie nog eens rustig kan nalezen. Vergeet ook niet de pagina te bezoeken waar de filmpjes te zien zijn van de vakken die gegeven worden op het MLA. En bovendien kan je daar ook antwoord vinden op veelgestelde vragen. Check it out!

Webinar voor ouders

Ouders van geïnteresseerde 8e groepers konden in een speciaal voor hen georganiseerd webinar, vragen stellen aan de schoolleiding van het MLA. Helaas konden in dat uur niet alle vragen beantwoord worden en wellicht heeft u het webinar gewoonweg gemist Dan kan u hier het webinar van 15 februari terugkijken. En binnenkort plaatsen we de meest gestelde vragen op de website.