Op het MLA bieden wij jou de mogelijkheid om meer te leren dan alleen het ‘gewone’ schoolwerk. Dit doen wij onder andere door middel van de verdiepingsklas.

In de tweede helft van het eerste jaar havo/vwo, vwo en gymnasium, kun jij voor een verdiepingsklas kiezen. Deze lessen worden een keer per week in een blokuur gegeven. Er is keuze uit kunst beeldend, kunst muzisch, de ontwerpklas, de bètaklas, de sportklas of de multimediaklas.

Op de mavo/havo kun je je aan het einde van het eerste jaar opgeven voor een van de verdiepingsprogramma’s: de filmklas, de sportklas of de ontwerpklas. In het tweede leerjaar worden deze verdiepingslessen één keer per week in een blokuur gegeven. Op ons kunstblog MLArts kun je reportages zien die door leerlingen in de filmklas zijn gemaakt.