Wij bieden leerlingen de mogelijkheid om naast het algemene curriculum te kiezen voor een zogenaamde ‘verdiepingsklas’.

Halverwege het eerste jaar havo/vwo, vwo en gymnasium, kan een geïnteresseerde leerling voor zo’n verdiepingsklas kiezen. De lessen hiervan worden één keer per week in een blokuur gegeven. Er is keuze uit kunst beeldend, kunst muzisch, de ontwerpklas, de bètaklas, de sportklas of de multimediaklas.

Op de mavo/havo kan een geïnteresseerde leerling zich aan het eind van het eerste jaar opgeven voor een verdiepingsprogramma: de filmklas, de sportklas of de ontwerpklas. In het tweede leerjaar worden deze verdiepingslessen één keer per week in een blokuur gegeven. Op ons kunstblog MLArts kunt u onder andere reportages zien die door leerlingen in de filmklas zijn gemaakt.