Wij bieden leerlingen de mogelijkheid om meer te leren dan alleen het ‘gewone’ schoolwerk. Dit doen wij onder andere door middel van de verdiepingsklassen.

Halverwege het eerste jaar havo/vwo, vwo en gymnasium, kan een geïnteresseerde leerling voor een verdiepingsklas kiezen. Deze lessen worden een keer per week in een blokuur gegeven. Er is keuze uit kunst beeldend, kunst muzisch, de ontwerpklas, de bètaklas, de sportklas of de multimediaklas.

Op de mavo/havo kan een geïnteresseerde leerling aan het einde van het eerste jaar zich opgeven voor een verdiepingsprogramma: de filmklas, de sportklas of de ontwerpklas. In het tweede leerjaar worden deze verdiepingslessen één keer per week in een blokuur gegeven. Op ons kunstblog MLArts kunt u reportages zien die door leerlingen in de filmklas zijn gemaakt.