De Van Eesterenlaan is tussen februari en juni 2020 aangepast voor gebruik door het MLA. Het gebouw heeft daarbij een fikse opknapbeurt gekregen qua schilderwerk, vloerbedekking, nieuw sanitair en de nodige bouwkundige aanpassingen. Gelijktijdig is het gebouw daarbij installatietechnisch geheel gemoderniseerd. Deze voorzieningen betreffen een volledig nieuwe installatie voor de brandveiligheid, klimaatbeheersing, wifi, digitale borden, led verlichting en overige voorzieningen. De Van Eesterenlaan is volgens planning half juni opgeleverd. Vanaf dit moment wordt ook begonnen met het inrichten van het gebouw en met een aantal verhuisbewegingen van de Pieter de Hooghstraat naar de Van Eesterenlaan. Het gebouw beschikt na oplevering over 15 gelijkwaardige theorielokalen, een computerlokaal, een kantine/studieplein, een mediatheek, een tekenlokaal en een dramalokaal, een docentenkamer, een docentenwerkruimte, een ICT werkruimte en diverse werk- en/of spreekkamers.

Kijk hier voor een impressie!