De Van Eesterenlaan in Amsterdam Oost is tussen februari en juni 2020 aangepast voor gebruik door het MLA. Het gebouw heeft een fikse opknapbeurt gekregen qua schilderwerk, vloerbedekking, nieuw sanitair en de nodige bouwkundige aanpassingen. Gelijktijdig is het gebouw daarbij installatietechnisch geheel gemoderniseerd. Deze voorzieningen betreffen een volledig nieuwe installatie voor de brandveiligheid, klimaatbeheersing, wifi, digitale borden, led verlichting en overige voorzieningen.

Afgelopen zomer is het schoolgebouw opgeleverd en vanaf het nieuwe schooljaar in gebruik genomen door leerlingen uit 5 havo, 5 vwo en 6 vwo die hier tijdelijk gehuisvest zijn. Het gebouw beschikt over 15 gelijkwaardige theorielokalen, een computerlokaal, een kantine/studieplein, een mediatheek, een tekenlokaal en een dramalokaal, een docentenkamer, een docentenwerkruimte, een ICT werkruimte en diverse werk- en/of spreekkamers.

Kijk hier voor een impressie van het gebouw!