Open dagen online

De open dagen hebben in februari van dit jaar online plaatsgevonden via een livestream die hieronder terug te kijken is.

Uiteraard hadden we jullie liever live ontvangen in onze school om de sfeer te proeven en kennis te maken met leerlingen, docenten, zorgcoördinatoren en de schoolleiding. Hopelijk heeft de livestream een zo goed en breed mogelijk beeld gegeven van hoe het er in onze school aan toe gaat.

Voor de ouders was er de mogelijkheid hun vragen over MLA én MLA#2 te stellen aan de schoolleiding via een webinar. Gemist? Ook deze zijn hier terug te kijken.

Open dag 2022

Webinar voor ouders

Ook dit jaar is er weer een aantal webinars georganiseerd voor ouders van geïnteresseerde 8e groepers om vragen te stellen aan de schoolleiding over het MLA en het MLA#2.

Live webinar met Q&A met de schoolleiding

Live webinar Q&A met projectteam MLA#2