De medezeggenschapsraad (MR) van het MLA bestaat uit docenten, ondersteunend personeel, ouders en leerlingen. De raad heeft soms instemmings– of adviesrecht met betrekking tot zaken als bijvoorbeeld de begroting of beleidsplannen van de schoolleiding. Deze plannen kunnen onderwijsinhoudelijke zaken betreffen maar ook organisatorische. De raad wil tevens zelf een initiërende rol spelen door kwesties die belangrijk gevonden worden te agenderen. Het is uitdrukkelijk de bedoeling om onze afwegingen te laten bepalen door het algemeen belang, dus vooral het onderwijs en de leerlingen. De vergaderingen zijn als toehoorder openbaar, de notulen van het lopende schooljaar worden na goedkeuring op deze site geplaatst.

Voor meer informatie of de notulen van voorgaande jaren kunt u zich  wenden tot het dagelijks bestuur van de MR. Momenteel bestaat de raad uit de volgende leden:

Philippe Boekstal (voorzitter)
Daniël Groenendijk (secretaris)