Op het MLA heet het rapport ‘verslag’. Iedere leerling krijgt, na elk blok van negen weken, een verslag met daarop een beoordeling over zijn werkhouding en de kwaliteit van het gemaakte werk. Ook staat er op het verslag hoe ver de leerling is met de stof. De voortgang wordt uitgedrukt in plussen en minnen.

Verslagvergadering

De docenten vergaderen meerdere keren per jaar over de voortgang van iedere leerling tijdens de verslagvergadering. Gezamenlijk bespreken zij de behaalde resultaten en wordt er gekeken naar de inzet en de werkhouding van de leerling. Aan het einde van het schooljaar wordt er een besluit genomen of de leerling over kan naar het volgende jaar.  Blijven zitten proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen.